Dagens tanke

Homosexuella ska få adoptera!! Jag kan någonstans förstå alla som inte håller med mig. Argument som "Alla borde få ha en kvinnlig OCH manlig förälder" eller "Det är onaturligt att två män/två kvinnor uppfostrar ett barn".
Som svar på nummer ett säger jag: Jo visst, alla borde få en manlig och kvinnlig förebild. Men är det verkligen så att alla som växer upp med mamma och pappa får det? De barn på denna jord som har tur växer upp med en kärleksfull stödjande förälder. De som är välsignade växer upp med två. Mamma och pappa är inte alltid de bästa, det beror ju helt på vilka mamma och pappa är. Om ett barn växer upp med två väldigt kärleksfulla människor som vill barnets bästa, spelar det då någon roll om det är Kenneth och Peter eller Kenneth och Eva? Det finns tusentals och åter tusentals människor som växt upp med bara mamma. Pappa super, pappa vill inte ha barn, pappa kommer och går som han vill, pappa gick och kom aldrig hem, och så vidare. Dessa barn har inga manliga förebilder, men ändå blir det folk av dem. Varför? Jo därför att de växer upp med en stabil kärleksfull vuxen. Självklart gäller detsamma för alla som bara växt upp med pappa. Det jag menar är att kärnfamiljen bara är det bästa om mamma och pappa är bra. Annars kan det vara ett helvete precis som allt annat.
Som svar på nummer två säger jag: Sure, det kanske är onaturligt. Men vad i helskotta i dagens samhälle är det inte?? Plasttuttar, mobiltelefoner, fetma, internet, planerade kejsarsnitt, löss i godis.... listan kan göras ändlös. Vi kanske skulle tänkt på vad som är naturligt och inte innan vi skapade kärnvapen och samhällsklasser som betyder att visa torkar arslet med hundralappar medan andra rotar i soporna efter gamla hamburgare. Det är inte heller naturligt att ett barn på ett år går på dagis och är skild från sina föräldrar 10 timmar om dagen. Men det händer hela tiden. Inget illa mot alla småbarnsföräldrar. Vill bara att man ska förstå mitt tanke sätt.
Se det såhär. Många barn runtom i världen riskerar ett liv i fattigdom. Många blir barnsoldater eller barnprostiturade. Många barn runtom i världen sover i parkeringshus och sniffar lim för att hålla hungern borta.
Tänk om man skulle göra det enklare för homosexuella att adoptera, så kanske man skulle rädda många barn från såna öden.
I mina ögon är det i alla fall bättre att växa upp hos ett bögpar i Borås, än att suga av gamla gubbar för mat.
Ciao!

ööööööööö??

Heeejj!! Sitter här och ska jobba om 45 min. Kanske borde borsta tänderma då och sminka mig lite så man inte skrämmer slag på kunderna i tjollan??? Tror jag gör de!!! Och kom ihåg, bananer är böjda och gula!!
hejsvejs!!!

Blaaablöö

Hejsan. Har förbannat jäkla ont i axlarna säger jag bara. Måste verkligen lära mig att slappna av. Aja... Nu har man då först njutit av en morgon med Daniel, sen jobbat, sen tränat och sen handlat. Daniel va ledig idag och ville typ sova ut ordentligt. Och när han vill sova ut då vill han sova till kanske 12. Men det kunde ju inte jag acceptera! Så vid kvart i nio sa jag till honom att älskling nu ska vi äta om tio minuter!! Han ville inte gå upp. Men jag tvingade den stackarn så han hade liksom inget val mer än att lyda min vilja. HAHA I am evil eller vadå... Nejmen jag tycker faktiskt inte man behöver sova bort hela dagen bara för att man är ledig (pinsam tantvarning). Sen åt vi frukost då. Jag åt min vanliga goda och underbart nyttiga frulle: en fullkornsfralla, kokt ägg och kaffe. MMM och NYTTIGT! Jag har världens bästa frukost rutin nu liksom.
Skulle igår tvätta en maskin i snabbtvätt stugan. Insåg idag att det va ett misstag att inte tvätta lakan, då jag inte hade något påslakan rent och jag verkligen va i behov av att byta.. Men att fläkta det gamla lite på balkongen är väl nästan samma som att tvätta eller hur? Iaf så är tumlaren sämre än Red Lights kebabrulle. Tvätten är fortfarande ganska fuktig när man tar ut den, jag har till och med prövat att tumla den två gånger. Så nu *suck* har jag fått hänga upp denna fuktiga tvätt lite varstans i lägenheten. Och eftersom det inte finns sådär jätte mycket space att hänga saker på här så har jag fått täcka hela vardagsrums golvet med kläder.. KULJUL!! Eller inte liksom.
Va även ute och handlade lite på Willys idag efter min träning *stolt*. Upptäckte till min enorma lycka att de hade grötkorvar från eldorado nu!! Ett tag hade de bara de snobbiga som inte ens är goda från felix. Men nu fanns min gamla goding på plats!! Så jag köpte två. Jag menar, de kostar tolv kr styck och är ett kg i liksom. Gott och snabbt fixat när man är lite hungrig och inte hinner fixa med något annat. Har även börjat med en ny annan vana. Sova i pyjamas. Japp så är det med det. Fast jag tar av mig byxorna och sover i skjortan. men nu sitter jag här i min dress haha. Jag tyckte jag va fin i den, och det tyckte Daniel också, men efter ett tag sa han: Det känns som att du typ är tolv eller nåt i den pyjamasen. Skit samma tänkte jag, ingen jäkla karl ska få bestämma om jag ska ha pyjamas eller inte! Inte för att han försökte bestämma det, mer för att poängera att ingen jäkla karl ska bestämma över mig överhuvudtaget! Så är det med det.
Ja så är det med allting just nu. pussohej hade great
Det finns iaf något som är äkta <3

Bilkörning och jobb

Bild från tomten på Sjuhalla :) Fiiint nu på hösten.

Sitter här i min pyjamas och gruvar mig lite inför de kommande dygnet. Ska nämligen börja jobba vid ett, sen jobba till åtta, sen börja på nästa ställe vid nio och jobba vaken natt. Jag har inte en jäkla susning om hur jag ska kunna hålla mig vaken ett dygn och dessutom vara alert på jobbet, menmen gud skapade inte koffeinet förgäves. Försökte igår att vara vaken extra länge, så jag skulle kunna sova extra länge idag på morgonen, så jag skulle vara lite extra pigg ikväll. Vilket gick totalt åt pipsvängen. Jag kom hem igår efter att ha ätit med Viola och Plutten klockan åtta. Bytte då om till pyjamas tog en banan och SATTE mig i soffan. De höll inte länge. Jag gled mer och mer, och efter ungefär 15 min låg jag plötsligt gosigt nerbäddad under både morgonrock och filt. Lyckades hålla mig vaken till ungefär halv tio. Jag va verkligen ambitiös, tittade på text tv och hittade en polisserie och tänkte att om jag började titta skulle jag inte vilja somna eftersom jag skulle vilja se slutet. Började titta men missade lite vad de sa emellanåt eftersom jag tänkte på annat och vaknade sen plötsligt kvart i tio och insåg att jag hade slumrat till. Fortsatte titta med inställningen att nu jäkla skulle jag vara vaken. Vaknade sen tjugo i elva och kände mig tröttare och mer bedrövad än nånsin. Försökte in i det sista sätta mig upp, med gled liksom på något mystiskt sett bara ner igen och somnade. När jag sen vaknade halv tolv satte jag mig vid datorn och lyckades hålla mig vaken till tolv genom farmville (god bless). När jag väl sen hamnade i sängen läste jag i kanske en halvtimme innan jag somnade och sov gott gott. Vaknade klockan halv åtta (!)  och kände till min stora förtret att jag inte kunde somna om. Försökte tvinga kroppen att ligga kvart, nej jag är inte kissnödig, men efter en halvtimme höll blåsan på att sprängas och jag va tvungen att gå på toa. Så jag vet i fanken hur detta ska gå, alltså jag är ju ingen nattmänniska egentligen. Någon som har ett tips? Inte godis, då får jag bar ont i magen och typ vill dö. Ska iaf ta med mig datorn och ska titta på disney filmer hela natten sen får man hoppas på de bästa liksom. Japp så e de med de!
Hade körlektion i måndags. Började öva på att BACKA RUNT HÖRN!!! SHIT OCH FAN!!! Jag blev jätte nervös och fick i trean när jag skulle lägga i ettan och typ klarade i drag läget och en massa grejer. Fast man känner sig lite tryggare när man vet att det finns dubbelkommando, jag såg att körläraren hade foten på bromsen hela tiden haha. Jag ser verkligen (inte) fram emot att öva detta med mamma. Tur att bilen har en tät försäkring är allt jag har att säga. Jag kan liksom backa rakt och även snett, går jättebra på uppfarten och på parkeringar och sånt. Men RUNT ETT HÖRN!!! Visst jag kan erkänna, det va lättare ön jag trodde. Svårt bara att komma rakt och rätt. Eftersom man inte ser super duper bra. Men jag kan konsten att köra extremt sakta, sådär sakta så du nästan tror att man står stilla, och det väl så man börja öva. Jag håller tummarna för mig själv!! Vill ju ha det där kortet snart. Gjorde även C provet härom dagen, blev underkänd med två poäng. Så nu ska jag öva, öva, öva så ska jag göra det igen nästa vecka tänkte jag. Så e det med det! Nu ska jag ta en dusch sen är det kläder på och ut till worket som gäller! Hade gött
PUSS!

RSS 2.0