Dagens tanke

Homosexuella ska få adoptera!! Jag kan någonstans förstå alla som inte håller med mig. Argument som "Alla borde få ha en kvinnlig OCH manlig förälder" eller "Det är onaturligt att två män/två kvinnor uppfostrar ett barn".
Som svar på nummer ett säger jag: Jo visst, alla borde få en manlig och kvinnlig förebild. Men är det verkligen så att alla som växer upp med mamma och pappa får det? De barn på denna jord som har tur växer upp med en kärleksfull stödjande förälder. De som är välsignade växer upp med två. Mamma och pappa är inte alltid de bästa, det beror ju helt på vilka mamma och pappa är. Om ett barn växer upp med två väldigt kärleksfulla människor som vill barnets bästa, spelar det då någon roll om det är Kenneth och Peter eller Kenneth och Eva? Det finns tusentals och åter tusentals människor som växt upp med bara mamma. Pappa super, pappa vill inte ha barn, pappa kommer och går som han vill, pappa gick och kom aldrig hem, och så vidare. Dessa barn har inga manliga förebilder, men ändå blir det folk av dem. Varför? Jo därför att de växer upp med en stabil kärleksfull vuxen. Självklart gäller detsamma för alla som bara växt upp med pappa. Det jag menar är att kärnfamiljen bara är det bästa om mamma och pappa är bra. Annars kan det vara ett helvete precis som allt annat.
Som svar på nummer två säger jag: Sure, det kanske är onaturligt. Men vad i helskotta i dagens samhälle är det inte?? Plasttuttar, mobiltelefoner, fetma, internet, planerade kejsarsnitt, löss i godis.... listan kan göras ändlös. Vi kanske skulle tänkt på vad som är naturligt och inte innan vi skapade kärnvapen och samhällsklasser som betyder att visa torkar arslet med hundralappar medan andra rotar i soporna efter gamla hamburgare. Det är inte heller naturligt att ett barn på ett år går på dagis och är skild från sina föräldrar 10 timmar om dagen. Men det händer hela tiden. Inget illa mot alla småbarnsföräldrar. Vill bara att man ska förstå mitt tanke sätt.
Se det såhär. Många barn runtom i världen riskerar ett liv i fattigdom. Många blir barnsoldater eller barnprostiturade. Många barn runtom i världen sover i parkeringshus och sniffar lim för att hålla hungern borta.
Tänk om man skulle göra det enklare för homosexuella att adoptera, så kanske man skulle rädda många barn från såna öden.
I mina ögon är det i alla fall bättre att växa upp hos ett bögpar i Borås, än att suga av gamla gubbar för mat.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Mother, Married &Twenty

Håller med, det viktigaste är att man har åtminstone en ansvarsfull förälder, oavsett kön eller läggning. Sen är det ju inte säkert att det är föräldern som blir barnets förebild, det kan ju mycket väl vara någon annan i bekantskapskretsen:)

2009-11-24 @ 22:52:11
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0